3 juli 2017, auteur Richard Kersten

In de Predictive Homeopathie wordt de constitutie de ‘genetische constitutie’ genoemd. De reden hiervoor is dat de kenmerken die volgens de Predictive bij iemands constitutie horen genetisch bepaald zijn. Dat wil niet zeggen dat ze kunnen veranderen door omstandigheden, maar vaak is het dan een compensatie mechanisme om te overleven wat het ‘eigen’ gedrag doet veranderen, kortom iemand komt in de sycotische afweer terecht (overreactie of onderreactie). De kunst is om door iemands sycotische compensatiemechanismen heen te kijken en de oorspronkelijke Psorische (genetische) kenmerken te achterhalen.

1 mei 2017, auteur: Richard Kersten

In het vorige artikel heb ik de 3 miasma’s op fysiek vlak als 3 verschillende afweermechanismen laten zien. In dit artikel laat ik de afweermechanismen zien op emotioneel vlak.

10 januari 2017, auteur: Richard Kersten

Predictive Homeopathy is door dr. Prafull Vijayakar uit Mumbai ontwikkeld. De inmiddels 65-jarige Prafull Vijayakar is bekend om zijn resultaten bij de meest zware pathologie denkbaar. Het lukt hem en zijn volgelingen om blinden te laten zien, doven te laten horen, mensen die niet kunnen lopen weer te laten lopen, mensen uit coma halen en genetische afwijkingen te behandelen. Als je het niet met je eigen ziet, dan geloof je het niet. Ik heb het voorrecht gehad om het met eigen ogen te zien en het is wonderbaarlijk wat er mogelijk is met homeopathie.

7 december 2016, auteur: Richard Kersten

“Prafull Vijayakar uit Mumbai behandelt en geneest de meest zware pathologie denkbaar en laat keer op keer zien dat homeopathie mogelijkheden heeft die verder reiken dan ik ooit voor mogelijk heb gehouden. Door zijn resultaten (en die van zijn volgers) ben ik me vanaf 2013 gaan verdiepen en gaan werken volgens deze 'methode'. Met dit artikel wil ik een begin maken met wat Predictive Homeopathy precies is”. 

TOP